La nostra flota de camions i grues compren una àmplia i variada gamma de mides i models per a poder satisfer amb la màxima eficàcia qualsevol necessitat dels nostres clients; des de la distribució diària de productes i materials de poques dimensions i pes, fins a la precisió del transport, elevació i col·locació de matèries de grans dimensions i tonatge. 

El nostre personal està avalat per la seva especialització i experiència, a part d’estar degudament qualificat (carnet professional, cursos de seguretat i totes les formacions i requeriments que el mercat laboral sol·licita).

Donem suport a tot tipus d’indústries i industrials com constructors, jardiners i forestal, pintors, serrallers, electricistes.... i per això disposem d’una amplia gamma d’accessoris com Cistelles, Cabrestant, Cistelles penjades, Culleres Bivalves, Pinces, Grapes, porta-palets, cubilots de diferent tipologia i cubicatges.

També disposem d’utillatge modern i versàtil com gats, tanquetes, carretons elevadors, transpalets,  eslingues... pel desplaçament, extracció, elevació i protecció de maquinària i mercaderies tant pesades com delicades.

Visitem els emplaçaments, estudiem qualsevol projecte que ens proposi el client i elaborem un pla d'actuació segur, eficaç i ràpid, tenint en compte tots els riscs que puguin sorgir per tal de garantir-ne l'èxit.

Gestionem tràmits amb ajuntaments, policia local; permisos d’ocupació de via pública, reserva d’aparcaments, obstrucció de vies i carrers.

Per a grans obres es realitzen contractes de servei amb pressupost i descomptes segons quantitat i ubicació. Realitzem pressupostos sense compromís.

Cobrim totes les necessitats en matèria de transport i elevació de càrrega; estem preparats per a tot. No dubteu a contactar amb nosaltres.